Bemutatkozás

Cégünk 1990-ben alakult Nexton Kft. néven. Tevékenységünk a kezdetekkor elsősorban a vezetékes távközlés területére terjedt ki. A társaság üzletpolitikájának, kollégáink magas szakképzettségének, gyakorlatának köszönhetően elismert névre tettünk szert szinte egész ország területén. A folyamatos fejlődés eredményeként tevékenységi körünk először az informatikai hálózatok építésével bővült, majd 2009 óta NR-Tel Kft. néven arculatváltással is társuló új tevékenységi kört alakítottunk ki a megújuló energiahasznosítás területén. Üzleti céljaink középpontjában a pontosság, megbízhatóság, versenyképesség, a hosszú üzleti kapcsolatokra való törekvés áll. Munkatársaink elkötelezettségét tükrözi, hogy az alakulástól napjainkig a törzsgárda összetétele változatlan. Meggyőződésünk, hogy jövőbeni piaci sikereink alapját a 22 éves megbízható piaci múltunk alkotja.

Üzletpolitikánk

Üzleti céljaink középpontjában megrendelőink állnak, ennek érdekében 21 éve törekszünk partnereink változó és fejlődő igényeinek teljes körű kiszolgálására. Meggyőződésünk, hogy a folyamatos fejlesztés és szakmai fejlődés a pillére a jövőbeni piaci sikereinknek, mind a versenyképesség, mind a gazdasági eredmények tekintetében.

Szakmai Hitvallásunk

Folyamatosan növekvő szerepet vállalunk az egyre népszerűbb megújuló energiahasznosítás (napelemes rendszerek, és napkollektorok) területén.
Hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani beszállítóinkkal, partnereinkkel. A vezetés elkötelezte magát, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatokat alakítsunk ki a felhasználókkal és szolgáltatásainkat ezen érdekeknek vetjük alá.